Bragg-omenaviinietikka on parasta, mitä itsellesi voit tarjota

Luonnollinen OmenaViiniEtikka (LOVE) valmistetaan puristamalla kokonaisia, orgaanisesti viljeltyjä omenoita mehuksi. Näin saadun mehun annetaan hitaasti kypsyä puutynnyreissä. LOVEn oma väri on lämpimän ruskea ja valoa vasten tarkasteltuna saatat jopa nähdä seittimäisen ”etikkajuuren”. Kypsän LOVEn tunnistat pullon pohjalle kasaantuvasta etikkasakasta, joka ei suinkaan ole pilaantumisen merkki vaan se jokin, joka tekee LOVEsta yhden täydellisimmistä luonnon meille tarjoamista elintarvikkeista.

Valitse ruokasi järjellä, älä silmillä

Suurin osa etikan käyttäjistä ei tiedä LOVEn tarjoamasta terveellisestä vaihtoehdosta. LOVEsta tiedottaminen ei tietenkään ole etikkaa teollisesti valmistavien suuryritysten intresseissä, sillä nämä suuryritykset toimivat juuri niin kuin hyvän yrityksen kuuluukin. He tarjoavat kuluttajille juuri sellaisia kauniita, lähes läpinäkyviä etikoita, jotka myyvät hyvin.

Massateollisuudessa etikasta saadaan kaunis, kirkas neste. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että etikka kuumennetaan höyryksi ja kondensoidaan takaisin nesteeksi. Tislaaminen tuhoaa kuitenkin valtaosan etikan sisältämistä tärkeistä entsyymeistä ja hivenaineista. Poissa ovat kaliumi, fosfori, magnesiumi, rauta, kupari ja monet muut elintärkeät aineet. Tislaaminen tuhoaa myös juuri ne etikan sisältämät hapot, jotka ovat niin tärkeitä kehon puhdistumisprosesseja varten.

Suurin osa kauppojen etikoista on joko maltaista tislaamalla valmistettuja etikoita tai synteettisiä, tervasta poltettuja väkiviinaetikoita. Molemmat ovat huomattavasti LOVEa edullisempia, mutteivät enää sisällä kaliumia ja muita ravintoaineita. Nämä ovat kuolleita etikoita.

Näihin teollisesti valmistettuihin, kauniisiin etikoihin tottuneina saatamme pitää ruskeaa ja sakkaista LOVEa pilaantuneen tai vastenmielisen näköisenä vaikka totuus on juuri päinvastoin: LOVE on elävä etikka!

"Omena päivässä pitää lääkärin loitolla!"

Omena on yksi terveellisimmistä luonnon antimista. Omena ja siten myös Bragg-LOVE (päinvastoin kuin teollisesti valmistettu etikka) sisältää runsaasti kaliumia, joka on pehmeille kudoksille (iholle, lihaksille jne.) yhtä elintärkeä kuin kalsiumi luustolle. Kaliumi on ”ikuisen nuoruuden lähde”. Se ennaltaehkäisee verisuonten tukkeutumista pitämällä suonet notkeina, se pitää huolta lihaksiston solujen uudistumisesta ja ihon kiinteydestä ja se ennaltaehkäisee ja parantaa bakteeri- ja virusperäisiä sairauksia desinfioivan vaikutuksensa ansiosta. Ilman kaliumia ei ole elämää!

Pitkälle jalostettu ravinto ei sisällä kehomme vaatimaa määrää kaliumia. Me väsymme, ihomme väsyy ja lopulta koko kehomme väsyy. Suurin osa meistä sanoo ja uskoo näiden muutosten tietysti johtuvan lisääntyvästä iästä. Tosiasiassa kyse on kaliumin puutteesta, joka johtaa hidastuneeseen solujen uudistumiseen ja siten ennenaikaiseen vanhentumiseen.

Mistä LOVEn ja kaliumin puutteen tunnistaa?

  • Lihaksia ja luita, varsinkin ristiselkää särkee ilman selkeää syytä
  • Hetkellinen huimaus sängystä noustessa
  • Koko keho tuntuu väsyneeltä, painavalta ja haluttomalta
  • Hiukset eivät kiillä
  • Päänahka kutisee, hilseilee ja hiukset harvenevat
  • Silmät herkistyvät: ne ovat välillä kutiavan kuivat, toisinaan punaiset ja vetiset
  • Kädet ja jalat tuntuvat välillä kylmiltä