Keitä riisi ohjeen mukaisesti ja hienonna vuohenjuusto haarukalla. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Sekoita taikina-ainekset tasaiseksi, notkeaksi taikinaksi. Tarvittaessa voit lisätä vähän vettä. Jaa taikina kuuteen osaan ja kauli 6 (lasagne-) vuokaan sopivaa levyä. Voitele vuoka. Laita ensimmäinen levy pohjalle, sen päälle 1/6 täytteestä. Jatka kunnes kaikki taikinalevyt ja koko täyte on vuoassa. Paista 60 min./180 °C:ssa.
Puhdista kala ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa parin sentin kuutioiksi ja mausta sitruunamehulla. Puhdista herkkusienet talouspaperilla (pese vain, jos välttämätöntä) ja viipaloi. Pienennä parsakaalin kukinnot suupaloiksi. Mausta kala pippurilla ja 1-2 ruokalusikallisella soijaa. Kuumenna öljy wok-pannussa. Kääntele sieniä ja parsakaalin kukintoja wokissa. Lisää kala 3-4 min. jälkeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 min. Lisää ranskankerma ja kiehauta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa pippuria ja soijaa.
Sekoita säilyketomaatit ja loput kastikkeen aineet paksupohjaisessa kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Nosta sivuun ja siivilöi kastike.
Salaattia varten kuori sipulit ja nosta vieri viereen kokonaisina wok-pannuun. Kaada tomaattikastike ja rusinat päälle. Sekoita etikka, öljy ja mausteet (ei hunajaa) ja kaada sekin sipuleiden päälle. Jatka vedellä, niin että sipulit juuri peittyvät. Anna kypsyä ilman kantta tunnin ajan. Mausta hunajalla.
Tarjoa joko kuumana tai kylmänä. Kylmänä maku tuntuu paljon voimakkaammalta.